Summering Januari till Mars

I januari flyttade jag och min (hyfsat nyblivna) make in i vår fina, fina lägenhet. Vi pratade bolån och vuxenpoängen ökade när vi gick på föreningens första medlemsmöte.

I februari hade jag massa syprojekt på gång. Jag hade bestämt mig för att sy babynest, lakan, gardiner, babygym och annat till Fisen som var beräknad 11 mars. Jag och magen hängde med andra preggon, nyblivna mammor och vänner från tidigare. En av mina närmsta vänner en son! Jag såg R måla om i blivande barnrummet och bakade kanelbullar, vaniljbullar och kokosbollar.

Den 2 mars tokmoffade jag en djup tallrik med ost/pasta/ketchup. På kvällen gick vattnet. Den 3 mars 19.23 föddes vår nya familjemedlem Fisen, som numera fått ett ”riktigt” namn – Noel. Resten av mars fylldes av att vi njöt av att vår nya familjemedlem hos oss. Det kom ganska snart besök från nästan hela släktträdet och vi fortsatte häng med preggon, mammor och vänner. Vi hälsade på både mitt och Rikards jobb. Dessutom besökte Öppna förskolan för första gången, men det kom att bli betydligt fler gånger! Som om allt detta inte var nog, så bjöd mars också på att min fina vän från högstadiet (som jag återfått kontakten med) fick en dotter och underbara Ma och E fick en  härlig son. Alla inom loppet av 14 dagar!

Publicerat i Året 2012. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

Kommentera

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.