Summering Oktober till December

I oktober var jag iväg på AfterMum med flera av de nyfunna vänner och bekanta jag lärt känna under graviditet och pågående föräldraledighet. Vi åt middag, drack god öl och pratade om annat än barn (även om det pratades en hel del barn också, såklart!) Vi hade huset fullt av gäster eftersom R fyllde år och åkte till huvudstaden igen, för mina föräldrar skulle också fira sina födelsedagar. Vi fortsatte hänga med vänner och besökte några olika öppna förskolor. De andra var bra men hemma är där du har ditt hjärta. Dessutom fick min fina vän S med familj tillökning med en lillebror!

November var en månad som mest tickade förbi. Fortfarande mycket kompishäng och när R började vara hemma ytterligare lite till så kunde vi alla tre hänga på Öppna förskolan. Det här var också sjukdomarnas månad. Mycket förkylningar och jag åkte på bihåleinflammation. Urk. Dessutom fick jag veta att jag blivit övertalig på jobbet, så bums började jag söka mig en ny tjänst.

I december gick jag på arbetsintervju, gjorde verksamhetsbesök och fick en ny tjänst. Fortfarande häng på Öppna förskola, men framförallt har den här månaden bestått av familjetid. Jul- och nyår firades hemma hos oss. På jul kom hela Rs sida av släktträdet och på nyår hade vi en mysig familjekväll. Tolvslaget tillbringades med gott bubbel i finglas vid fönstren i vardagsrummet, med utsikt över en stor raketarena.

Publicerat i Året 2012. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

Kommentera

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.