Äventyr i huvudstaden

I fredags tog vi lite semester och reste till den stora huvudstaden. Grabbens mormor och morfar tog emot oss och har stått för helgens mat och husrum.

På fredagen testade vi deras närliggande lekplatser. Grabben gav tummen upp till framförallt rutschkana och gungor. Bra att veta att favoriterna gällde även i Stockholmsförorten.

På lördagen tog vi allihop en promenad till min farmor (grabbens ena gammelfarmor?) och fikade. På sena eftermiddagen begav sig jag och min fina make iväg på egentid. Vi åkte tunnelbana till Globen, åt middag och drack god öl, gick på röda mattor och hamnade jättenära en stor scen.

Vi lyssnade med halva öron på invigningstalet av Tele2 arena (Hammarbys nya hemmaplan som dessvärre ska delas med Djurgården) Sen skrålade vi med till Robyn, Winnerbäck och Kent. En fantastisk kväll.

När vi kom hem möttes vi av en stolt morfar som hade en del att berätta. Men mer om det i ett senare inlägg.

Efter fyra timmars sömn, stod resande på söndagens agenda. Vi lekte av oss i lekparken och lunchade med mina föräldrar, sa tack och adjö. Vi åt en super-duper-mega-god halloncheesecake på T-Centralen och tittade på tågen. Sen åkte vi hem och tokdäckade alla tre.

En härlig helg, fylld av bus och kärlek.

Publicerat i Familj, Musik. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

Kommentera

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.