Final på #Blogg100

I etthundra dagar har jag sett till att skriva någon from av inlägg här på bloggen. I etthundra dagar har inspirationen gått lite upp och ned. Ibland har jag varit supersugen på att skriva, ibland har det inte varit någonting annat än ett måste. I etthundra dagar har #Blogg100 fått mig att lägga mer tid på bloggen. Utmaningen har fått mig att mer medvetet reflektera kring min vardag och att ta mig tiden att skriva, även när jag kanske inte haft någon lust.

Jag nöjd över att utmaningen fått mig att hitta sätt att använda kameran som ett verktyg i mitt arbete, där jag kan visa på en del av de lärprocesser utan att ha barnen i fråga i fokus. Jag är nöjd över att jag lagt mer tid på bloggen, för jag tycker om den och uppskattar att ha ett ställe som är mitt. Jag förstår att allt inte är intressant för alla, men för mig har det varit givande på flera olika sätt. 

Jag har funderat ganska länge över hur jag ska fortsätta när den här utmaningen kommit till sitt slut. Där vi är nu. Jag är fortfarande inte helt säker, men har en potentiell plan som jag kommer presentera i ett annat inlägg.

Tack för utmaningen. Den har varit givande och jag är glad över att ha deltagit (och lyckats ta mig igenom alla dagarna utan avbrott).

Dag 100 & Post 108 av #Blogg100

Publicerat i undertecknad. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

Kommentera

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.