Välkommen

Jag heter Jessica, är 33 år och har sedan 2010 arbetat som förskollärare. Till följd av min relation till mig själv och mitt arbete, blev jag utmattad och sjuk. Efter en lång period av sjukskrivning har jag nu valt att ta tjänstledigt från förskolans värld en period och satsa på mig själv och mitt inre. För min skull. För min familjs skull. För allas skull.

Ända sedan jag var riktigt liten har jag tyckt om att illustrera. Jag har bestämt mig för att det är en av de saker jag ska lägga mer tid på framöver. De illustrationer som blir färdiga kommer jag samla under fliken PORTFOLIO. Jag gillar att rita mina små figurer som jag kallar linedutter. Historien kring dessa figurer och hur du kan få tag på alldeles egna att ha hemma hos dig, hittar du under fliken LINEDUTT.

Till hösten ska jag också påbörja en ettårig utbildning på folkhögskola, Mode – mönsterkonstruktion och tillverkning. Det ska bli galet spännande och jag ser verkligen fram emot vad det kommer att ha att erbjuda.  Du väldigt gårna följa mig och min nya vardag under RITA-KLIPPA-SY.

Med det sagt, så hoppas jag du ska hitta något som faller dig i smaken.

/ Jessica